Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pysznie owocowe pożegnanie wakacji. :)
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 383
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 10228
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 51
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 383
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 10228
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 51
Składniki
Z podanych składników zagnieść kruche ciasto. Wyłożyć nim formę do tarty nakłuć widelcem. Upiec na złoto (ok. 30 min., 180 stopni).
W szklance mleka rozmieszać mąki, żółtka i proszek budyniowy.Resztę mleka zagotować z cukrami. Ugotować krem.
Gorący krem przełożyć na upieczony spód i na ciepłym układać owoce. Ostudzić.
Smacznego. :)