Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Tiramisu bez jajek"
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 22
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 254
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1143
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 112
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 22
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 254
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1143
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 112
Składniki
Wystudzoną kawę wymieszaj z likierem i namocz biszkopty.
Serek zmiksuj z miodem i śmietaną na gładką masę.
Jedną warstwę biszkoptów ułóż na dnie naczynia, w którym podasz tiramisu. Przykryj je warstwą kremu i nasączonych biszkoptów. I kolejna warstwa kre mu.
Ostatnią warstwę nałóż przy pomocy rękawa cukierniczego. Wierzch oprósz kakao i wstaw tiramisu do lodówki. Po około 3 godzinach będzie gotowe.Źródło: Tele Tydzień