Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i bardzo efektowne małe conieco do niedzielnej kawy :)
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1119
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1119
Składniki
Masa czekoladowa: Smietane schłodzic i ubic. Czekolade zetrzec, dodac maslo i cukier. Utrzec na gladka mase. Dodac ubita śmietane. Mase wyłozyc do wysypanej cukrem pudrem tortownict o średnicy 21 cm i wstawic do lodowki.
Masa orzechowa: śmietane schłodzic, ubic, Orzechy wymieszac z 1/2 szkl cukru pudru i bita smietana.
Masa śmietanowa: śmietane schłodzi ci ubci z 3 łyżkami cukru pudru cukrem
Torcik polaczyc w nastepujacy sposób.. Mase orzechowa wyłozyc na mase czekoladową i wstawic do lodówki. Na wierzch położyc mase smietanową. Bakalie wymieszac, posypac nimi wierzch tortu i wstawic na kilka godzin a najlepiej na noc do lodowki: