Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Torcik kakaowy"
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 33
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 306
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1307
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 127
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 33
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 306
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1307
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 127
Składniki
Ze składników na biszkopty ubij dwie masy. Piecz obydwa ciasta 30 minut w temp. 180°C.
Śmietanę i serek zmiksuj, pod koniec dodaj przesiany cukier puder. Smaruj blaty kremem , kładąc je na przemian kolorami. Czekoladę rozpuść, wylej na wierzch. Tort schładzaj dwie godziny.
Czas: około 2 godzin.Źródło: Dobry Tydzień