Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo proste i całkiem szybkie no i pyszne!
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 805
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 143
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2835
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 805
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 143
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2835
Składniki
Biszkopt przekroić na 3 części. Każdą jedną z nich dowolnie nasączyć. Następnie przygotować budyń według przepisu na opakowaniu. Wystudzić go. Dodać do niego wiórki kokosowe i płatki migdałowe. Powstałą masą przekładać biszkopty. Na końcu ubić kremówkę z cukrem waniliowym i posmarować wierzch toru oraz boki. Dowolnie udekorować.
SMACZNEGO!!!