Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 981
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113410
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1461
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 981
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113410
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1461
Składniki
biszkopt przekroić, namoczyć wg uznania np sokiem malinowym. śmietanę kremówkę ubić na sztywno wsypać krem i na koniec rozpuszczoną żelatynę. na blaty cienko rozsmarować krem, powciskać maliny i znowu przykryć kremem. biszkopty utrzeć na drobnej tarce, by wyglądały jak piasek. Podsuszyć w piekarniku, żeby nie były wilgotne. Posypać na tort, udekorować masą cukrową według uznania. smacznego