Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 917
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113377
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1414
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 917
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113377
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1414
Składniki
jeżeli gotowe biszkopty są cienkie, to nie trzeba dzielić na pół. biszkopty jeżeli są suche, można namoczyć według uznania np. sokiem malinowym z woda. Blaty przełożyć cienko dżemem. śmietanę ubić na sztywno, dodać malinowe kremy w proszku i na koniec rozpuszczoną żelatynę. Kremem przełożyć blaty. Wierzch udekorować dekoracjami z masy cukrowej wg uznania. smacznego