Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2221
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 150
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 263
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2221
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 150
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 263
Składniki
jeżeli gotowe biszkopty są cienkie, to nie trzeba dzielić na pół. biszkopty jeżeli są suche, można namoczyć według uznania np. sokiem malinowym z woda. Blaty przełożyć cienko dżemem. śmietanę ubić na sztywno, dodać malinowe kremy w proszku i na koniec rozpuszczoną żelatynę. Kremem przełożyć blaty. Wierzch udekorować dekoracjami z masy cukrowej wg uznania. smacznego