Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
poprostu pyszny nie za słodki taki w sam raz
Wspaniałe połączenia orzeźwiających truskawek i słodkiej, rozpływającej się w...
Odsłon: 6066
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 1755
Świetna do grilla lub do pracy
Odsłon: 24
Wspaniałe połączenia orzeźwiających truskawek i słodkiej, rozpływającej się w...
Odsłon: 6066
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 1755
Świetna do grilla lub do pracy
Odsłon: 24
Składniki
pieczemy 2 biszkopty studzimy przekrawamy na 3 lub 2 części jeden możemy biały drugi ciemny biszkopt upiec wg uznania
budyń gotujemy studzimy i ucieramy z masłem jeśli za mało słodki dosładzamy pudrem
do nasączenia tortu ok 3 szkl wody przegotowanej , 2 łyżeczki kwasku cytrynowego , 3 łyżki cukru. biszkopt nasączamy i nakładamy krem i tak do ostatniego biszkoptu, wierzch smarujemy delikatnie kremem i nakładamy na torta rozwałkowaną masę plastyczną dekorujemy wg własnego pomysłu.