Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 153
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 251
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 153
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 251
Składniki
Margarynę i cukier rozpuścić w rondelku.
Dodać śmietanę, jajka i suchą galaretkę, dobrze wymieszać i gotować przez 5 minut, na małym ogniu.
Zimną masą przekładać wafle. Można zrobić 2 porcje masy, dodając do każdej galaretkę innego koloru i smarować wafle na przemian.