Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis zaczerpnięty z kuchni francuskiej troszke zmieniony .Bardzo dobre danie
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 791
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 925
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 134
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2820
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 791
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 925
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 134
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2820
Składniki
kurczaka pokroić na kawałki i włożyć do blaszki z oliwą,posolić i posypac pieprzem
kurczaka zrumienić w temp 200 stopni ,a potem zmniejszyć temperaturę
do mięsa wlewamy wino,dodać pokrojone pomidory,czosnek,zioła i liście laurowe i cebulę
kurczaka polewamy wytworzonym sosem i pieczemy jeszcze godzinę
można dodać zielone oliwki jeśli ktoś lubi ( ja nie dodałam bo nie lubię )
mięso włożyc na talerz ,polać sosem i podawać z pieczonymi ziemniakami i z sałatą