Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesli ktoś lubi fast foody to zapewniam że ten jest pyszny ale zdrowy bo domowy :)
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2773
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1292
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 746
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 96
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2773
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1292
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 746
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 96
Składniki
Cebule kroimy na pół i następnie w raczej grubsze pół-plasterki. To samo czynimy z papryką po uprzednim umyciu i wydrążeniu gniazd nasiennych. Cebulę i paprykę smażymy na patelni z odrobiną oliwy z oliwek. Kurczaka myjemy suszymy i kroimy w drobną kostkę oprószamy solą, pieprzem i mieszanką meksykańską. Następnie smażymy na osobnej patelni. Gdy kurczak osiągnie złoty kolor dodajemy do niego pastę pomidorową. Smażymy razem OK. 10 minut i następnie dodajemy do warzyw i mieszamy wszystko razem Placek Buritos podgrzewamy w kuchence mikrofalowej. Następnie układamy na nim liść sałaty, nastepnie przygotowany farsz i polewamy sosem czosnkowym. Zwijamy jak na załączonym zdjęciu albo jak komu wygodniej