Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Egzotyczna pasta z awokado"
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2773
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1296
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 752
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 98
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2773
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1296
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 752
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 98
Składniki
Awokado przekrój na pół, usuń pestkę. Miąższ oddziel od skórki i przełóż go do miski. Rozgnieć widelcem na jednolitą papkę.
Cebulę razem z pomidorem pokrój w kostkę i dodaj do awokado. Pietruszkę posiekaj, czosnek przeciśnij przez praskę. Połącz z resztą składników. Dopraw całość solą, pieprzem i chili. Wlej sok z limonki i wymieszaj.
Schłodź pastę w lodówce przynajmniej godzinę. Podawaj z chrupiącą bagietką.
<strong>Przepis nadesłała: Katarzyna Sycik</strong>Źródło: Kurier TV