Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne pożywne danie dla miłośników kapusty kiszonej
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 791
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 925
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 134
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2820
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 791
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 925
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 134
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2820
Składniki
Kapustę kiszoną drobno pokroić, przeplukać aby kapusta była mniej kwaśna Oraz odcisnąć z nadmiaru wody. Do wyższej miski wsypać przesiana, napowietrzoną mąkę, mleko sól i pieprz do smaku. Wymiszac do jednolitej konsystencji jak na naleśniki. Dodać kapustę i wszustko dokładnie wymieszać. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu i gotowe :) palce lizać :)