Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Grzanki z awokado i serkiem"
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 809
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 809
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Składniki
Awokado umyj, przekrój na pół, wydrąż. Zmiksuj w blenderze część natki, fetę, ser kanapkowy, łyżeczkę oliwy i łyżeczkę soku z cytryny. Przypraw pastę solą i pieprzem. Rzodkiewki pokrój w plastry. Tosty opiekaj kilka minut.
Tosty pokrój na kwadraty. Posmaruj je pastą, udekoruj plasterkami rzodkiewki, zwiniętymi w rulonik plasterkami szynki i listkami natki.
CZAS: około 15 minutŹródło: Dobry Tydzień