Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Grzybowy przekładaniec"
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 218
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 795
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 927
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2826
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 218
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 795
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 927
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2826
Składniki
Ziemniaki obierz, umyj i ugotuj. Gdy ostygną, pokrój w grube plastry razem z ogórkami.
Posiekaną cebulę i grzyby zeszklij na oleju. Dopraw solą, pieprzem i majerankiem.
Śmietanę zmiksuj z jajkami, dopraw przyprawami.
Ziemniaki ułóż w formie żaroodpornej i posmaruj sosem śmietanowym. Rozłóż pozostałe warstwami, a wierzch posyp serem i zalej sosem. Wstaw potrawę do piekarnika rozgrzanego do 200°C i piecz pół godziny.Źródło: Kurier TV