Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszny, sycący jarski obiad............SMACZNEGO!!!
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2721
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1246
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 715
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 66
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2721
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1246
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 715
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 66
Składniki
ziemniaki obrać i gotować w osolonej wodzie, w tym czasie na oleju podsmażyć cebule pokrojone z czosnkiem, dodać szpinak liściasty mrożony i dusić do rozmrożenia szpinaku pod przykryciem następnie bez przykrycia na dużym ogniu podsmażać szpinak do odparowania wody, na koniec dodać kucharka, pieprz do smaku
na oleju usmażyć jajka sadzone, posypać solą ziołową i pieprzem kolorowym odlane z wody ziemniaki tłuczkiem utłuc razem z masłem i śmietaną, ziemniaki podać ze szpinakiem, jajkami sadzonymi i np. z maślanką