Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Również w ten sposób możemy przygotować schab.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 219
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 795
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 927
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2827
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 219
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 795
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 927
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2827
Składniki
Karkówkę pokroić w plastry (nie rozbijać), oprószyć z każdej strony odrobiną Vegety i pieprzu. Następnie na smalcu podsmażyć z każdej strony na złoty kolor.
Gdy karkówka będzie już podsmażona to kładziemy na nią cebulę pokrojoną w półksiężyce lub w plastry i posypujemy Vegetą (uważać żeby nie przesadzić, bo zawsze można dosmaczyć mięso). Kolejno dodajemy niewielką ilość wody ok. 200ml (zawsze można dolać) i dusiły pod przykryciem na małym ogniu aż cebula zmięknie. W razie konieczności można dosmaczyć mięso według własnego gustu. SMACZNEGO.