Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 809
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 809
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Składniki
usmażyć naleśniki
kapustę przekroic na 4 częśći i ugotować w osolonej wodzie,odcedzić i wystudzić
na patelni rozgrzac olej,wrzucić posiekana drobno cebulę i lekko podsmażyć
kapuste odcisnąć z nadmiaru wody,drobno posiekac lub zemleć,włożyc na patelnię z cebulą,dodac posiekany koperek,doprawic solą i pieprzem,smażyc kila minut
farsz rozsmarować na naleśnikach,zrobić krokiety i ułożyć w żaroodpornym naczyniu,posypać serem i zapiec na rumiano
dobrze smakują z naturalnym jogurtem lub kefirem