Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Makaron z łososiem"
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 783
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 915
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 126
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2813
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 783
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 915
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 126
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2813
Składniki
Cebulę posiekaj i zeszklij na rozgrzanym oleju.
Po chwili dorzuć pokrojone w kostkę pomidory i smaż 5 minut. Po tym czasie dodaj świeże liście szpinaku.
Trzymaj całość na patelni do czasu, aż szpinak zrobi się miękki. Wtedy dopraw do smaku i zdejmij z ognia.
Makaron ugotuj i rozłóż go na talerze. Umieść na nim warzywa, kawałki łososia, kapary i listki bazylii.
Czas przygotowania: 40 min . Ilość kalorii na 1 porcję: 370. Stopień trudności: łatweŹródło: Telemax