Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 806
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 143
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2835
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 806
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 143
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2835
Składniki
Makaron ugotować w osolonej wodzie,odcedzić.Umyte i obrane pieczarki pokroić w plasterki i poddusić na maśle.Makaron przełożyć do garnka,postawić na małym ogniu,dodać pokrojone w talarki parówki,podsmażone pieczarki,posolić,popieprzyć do smaku,wlać rozmącone jajka.Dokładnie wymieszać.Danie jest gotowe,gdy jajka się zetną.Całość posypać posiekaną natką pietruszki i udekorować ćwiartkami pomidorów sparzonych i obranych ze skóry.S m a c z n e g o !