Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2745
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1270
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 727
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 76
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2745
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1270
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 727
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 76
Składniki
Młode warzywa oczyść, umyj i drobno pokrój. Do rondla wlej 2 łyżki oliwy, wrzuć warzywa, dodaj posiekany czosnek. Mieszając, duś 15 min. Włóż pomidory, duś jeszcze 3 min. Wlej bulion, gotuj 15 min. Dodaj makaron i posiekaną bazylię. Przypraw solą i pieprzem.