Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie w przygotowaniu ,tanie i bardzo smaczne
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 782
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 914
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 125
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2811
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 782
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 914
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 125
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2811
Składniki
Z mleka,mąki i jajka zarobić ciasto naleśnikowe.Smażymy bardzo cieńki . Kapustę kiszona ugotować z grzybami i zmielić na grubym sitku. Zawijamy farsz w naleśniki. Pomidory obrać ze skórki lub zmieliś na maszynce ze skórami.Czosnek drobno posiekać i smażyć na wolnym ogniu na patelni mieszając aby się nie przypalił i nie nabrał goryczy.Jak czosnek się zeszkli dodać zmielone pomidory i smażyć z czosnkiem na patelni do momętu aż nadmiar wody odparuje.Doprawić sos sola i pieprzem do smaku.Polać nafaszerowane naleśniki sosem pomidorowym.Smacznego