Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
nioki mozna kupic w dobrym markecie,jak male kopytka wygládaja,podgrzybki ok 3-4 duze sztuki,ser w plastry np.hohland albo inny w plasterki.smietana slotka np.rama sul,pieprz.jak kto lubi ostro chili ´mozna dodac.
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2748
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1275
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 731
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 79
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2748
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1275
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 731
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 79
Składniki
nioki gotowac na malym ogniu dostaniesz je w dobrym markecie,tak dlugo gotowac jak podejta do gury.wyciagnac na duszlak.na masle dusic grzyby posolic,pieprzyc i dusic dodac smietane slotka np.rame imieszac,dodac nioki czyli nasze polskie podobne kopytka ale male musza byc .i mieszac .sul pieprz i na koniec 4 plastry sera hohland w plasterkach.mieszac jak zgestnieje wylaczyc z gazu.i smacznie apetycznie podawac