Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo popularna ostatnio na polskich stołach panga, przyrządzona nieco inaczej:) łatwe danie, a i efekt świetny, polecam*
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5352
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 811
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5352
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 811
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Składniki
Pangę rozmroź, skrop sokiem z cytryny, delikatnie posól i odstaw. 2. Ser zetrzyj, wymieszaj z 4 łyżkami bułki tartej, oliwą, czosnkiem przeciśniętym przez praskę, skórką otartą z cytryny, przyprawą do ryby i ziołami. 3. Pomidory opłucz, pokrój w grube plastry. Formę żaroodporną nasmaruj tłuszczem. Spód posyp resztą bułki tartej. Na niej ułóż pomidory. Na pomidorach umieść filety. Przykryj je panierką z sera, bułki i ziół. 4. Przygotowaną rybę włóż do nagrzanego piekarnika (200°C). Piecz około 30 minut. Po 10 minutach pieczenia temperaturę w piekarniku zredukuj do 175°C.