Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 791
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 925
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 134
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2820
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 791
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 925
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 134
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2820
Składniki
Olej z masłem rozgrzac na patelni, aż tłuszcz zacznie się pienic.
Wrzucic boczek i podsmażyc przez ok. 5 minut.
Jajka roztrzepac z mlekiem, solą, pieprzem i tymiankiem.
Ugotowac makaron al dente, odsączyc.
Makaron, roztrzepane jajka dodac do boczku, podgrzewac na ostrym ogniu, aż jajka się zetną.
Dodac połowę sera, wymieszac. Wyłożyc na talerze, posypac resztą sera. Smacznego.