Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały przepis na letnie leniuchowanie w ogrodzie, na campingu lub w lesie. Smaczna propozycja na urozmaicony smak i aromat pospolitych artykułów, z których można zrobić wspaniałe danie, zachwycające każde podniebienie.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 785
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 917
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 132
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2817
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 785
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 917
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 132
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2817
Składniki
Żeliwne naczynie, wysmarować smalcem i wyłożyć dużymi kawałkami liści kapusty. Pokrajane warzywa, grzyby i kiełbasę układać warstwami przesypując, majerankiem, papryką, pieprzem i solą, aż do wypełnienia naczynia. Całość nakryć pozostałymi dużymi kawałkami liści kapusty i posypać rozmarynem.