Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Pizza razowa z jajkiem i groszkiem"
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 215
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 768
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 905
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 117
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2790
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 215
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 768
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 905
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 117
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2790
Składniki
Drożdże wymieszaj z cukrem, łyżką mąki i połową wody, odstaw na kwadrans. Ze wszystkich składników wyrób ciasto, odstaw je na 30 minut do wyrośnięcia. Ponownie je zagnieć, rozwałkuj.
Zmiksuj wszystkie sosu. Posmaruj nim placek, układaj na nim pokrojony w cząstki ser, groszek, wbijaj jajka. Włóż do piekarnika, nagrzanego do temperatury 220°C.
Piecz 15 minut. Podawaj posypaną oregano, tymiankiem i posiekanym szczypiorkiem.
CZAS: ok. 1,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień