Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo łatwe i szybkie do wykonania
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 809
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 809
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Składniki
drożdze rozpuścić w 1 szkl ciepłej wody. dodawać mąke do momentu kiedy ciasto odejdzie od ręki (może byc wiecej jak 3, 4 szkl). zagniatamy ok 10 min , wykładamy na blache. (Im dłużej będziemy zagniatać tym ciasto będzie lepsze). włączamy piekarnik na 180 C.
"Gołe" ciasto smrujemy koncenratem pomidorowym z ziołami. mozna tez zrobic sos łącząc koncentrat z ketchupem. Na wierzch układamy to co mamy akurat w lodówce: pieczarki, wedlina, ser. pieczemy ok 15 min az ser sie rozpuści. smacznego