Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
placek ze szpinakiem
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 793
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 927
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2825
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 793
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 927
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2825
Składniki
Zagnieść ciasto,rozwałkować i przełożyć na okrągłą foremkę. Usmażyć boczek, cebulę,czosnek,szpinak,bazylię, przyprawić solą i pieprzem(uwaga na sól bo boczek już jest słony). Śmietanę wymieszać z jajami i połączyć z farszem. Farsz wylać na ciasto a wierzch posypać serem.Brzegi ciasta zawinąć do środka Piec na złoty kolor. 45 minut 180 stopni.