Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne,tanie i łatwe danie, nie tylko dla studenta :)
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2745
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1271
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 727
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 76
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2745
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1271
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 727
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 76
Składniki
Cebulę kroję w kostkę i pieczarki w plasterki .Wrzucam do garnka i duszę ze sobą około 10 minut.Następnie wrzucam parówkę którą wcześniej pokroiłam również w plasterki.Dalej duszę pod przykryciem kolejne 15 minut.Następnie dodaje cały słoiczek małego przecieru pomidorowego oraz ketchup.Doprawiam do smaku solą i pieprzem.Mniam:)