Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ryba z dużą ilością warzyw-pyszne, zdrowe i lekkie danie, takie typowo letnie
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 221
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 798
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 930
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2827
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 221
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 798
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 930
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2827
Składniki
1. rozmrożoną rybę pokroić, posypać solą, pieprzem i przyprawą do ryb, skropić sokiem z cytryny, odstawić, 2. warzywa obrać, marchew i selera zetrzeć na tarce o dużych oczkach, cebulę i pora pokroić w plastry, olej rozgrzać, wrzucić warzywa, posolic, dusić do miękkości ( podlewać po łyzce goracej wody), doprawić do smaku, 3. na patelni rozgrzać olej, smażyć rybę z obu stron na rumiano, następnie przełożyć na warzywa i jeszcze chwilę podgrzewać, podawać z ziemniakami i surówką, smacznego