Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca ryba w warzywach z dodatkiem cukinii, u mnie nie tylko na święta.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 805
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 143
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2835
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 805
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 143
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2835
Składniki
Rybę skropiłam sokiem z cytryny i posoliłam ją i popieprzyłam. Obtoczyłam w mące i usmażyłam. Obrałam warzywa i starłam je na grubym oczku. na patelni podsmażyłam pokrojoną w piórka cebulę, dodałam starte warzywa i pokrojoną w słupki cukinię.
Gdy warzywa się podsmażyły dodałam sos pomidorowy i smażyłam do miękkości warzyw. na koniec całość doprawiłam solą i pieprzem. Ryby przełożyłam warzywami na półmisku.
Smacznego :)