Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo atrakcyjne danie zarowno na goraco jak i na zimao
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 790
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 925
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 134
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2819
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 790
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 925
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 134
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2819
Składniki
Przygotowanie:sos sojowy wymieszac z miodem,sokiem z cytryny zmiazdzonymi zabkami czosnku ,pieprzem,sola,imbirem oraz chili.Marynataposmarowac skrzydelka.Ulozyc w naczyniu zalac reszta marynaty i na noc do lodowki.Po wyjeciu z lodowki przelozyc do posmarowanejgo olejm naczynia zaroodpornego. Piec okolo 30 minut w piekarniku nagrzanym do temperatury 180 stopni Skrzydelka smakuja bardzo dobrze z ryzem jasminowym.