Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
skrzydełka w panierce to szybkie i smaczne danie .można podawać z pieczywem ,oraz z frytkami ,ziemniakami ,dodatkowo surówka z czerwonej kapusty. smaczne polecam
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 793
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 927
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2825
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 793
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 927
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2825
Składniki
Do wysokiego naczynia włożyć skrzydełka wsypać przyprawe KNOR dać do lodówki na około 30 min.Bułke tarta około 2 szklanek dać do pojemnika zmieszać ja z sosem pieczeniowym jasnym .wyciagnacć skrzydełka z lodówki napanierować je ta bułka z sosem .zagrzac olej w frytkownicy a nastepnie upieć skrzydełka .podawać je z frytkami lub ziemniakami i surówka