Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Smakowite roladki z fetą"
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5352
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 811
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5352
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 811
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Składniki
Szpinak opłucz, osusz. Czosnek obierz, posiekaj. Rozgrzej masło, wrzuć szpinak, zblanszuj go, dodaj czosnek, gałkę i szczyptę pieprzu. Kotlety rozbij, posyp pieprzem. Na kotletach rozłóż cały szpinak i fetę. Zwiń, owiń boczkiem. Zepnij wykałaczkami.
Roladki ułóż na blaszce, posmaruj cienko olejem i piecz ok. 30 minut w 200°C.
50 min., 3,30 zł, 340 kcal.Źródło: Naj