Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Sztuka mięsa z warzywami"
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 219
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 795
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 927
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2827
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 219
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 795
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 927
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2827
Składniki
Wołowinę oprósz pieprzem i majerankiem. Obsmaż mięso na oleju. Włoszczyznę, ziele angielskie i liść laurowy zalej litrem wody, wrzuć mięso. Gotuj 2 godziny.
Z masła i mąki przygotuj zasmażkę, zalej ją wywarem, zahartuj śmietaną, przypraw solą, pieprzem i gałką muszkatołową, gotuj na małym ogniu. Dodaj utarty ogórek i posiekany czosnek.
Mięso pokrój. Podawaj z warzywami i sosem.
CZAS: około 2,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień