Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Tarta brokułowa"
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 221
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 798
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 930
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2827
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 221
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 798
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 930
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2827
Składniki
Brokuły i marchew ugotuj osobno w lekko osolonej wodzie na półtwardo. Odcedź i ostudź.
Jajka, śmietanę i przyprawy dokładnie wymieszaj.
Wyłóż ciastem formę, nadmiar odetnij i wykrój foremkami dowolne kształty.
Na ciasto wyłóż plasterki marchwi oraz fetę pokrojoną w kostkę. Zalej jajkami. Na wierzchu ułóż resztę ciasta.
Piecz 25 minut w piekarniku rozgrzanym do 180°C.Źródło: Telemax