Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 783
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 914
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 126
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2812
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 783
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 914
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 126
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2812
Składniki
Udka natrzec solą , pieprzem i vegetą, zrumienić na rozgrzanym tłuszczu. Ułożyć w żaroodpornym naczyniu. Na pozostałym na patelni oleju przesmażyć plastry cebuli i posiekany czosnek. Dodać koncentrat pomidorowy, posiekane pomidory wraz z zalewą, wino i fasolkę. Mieszając zagotować i przyprawić do smaku. Polać udka. Nakryć naczynie i wstawić do piekarnika nagrzanego do tem. 180 stopni na 20 - 30 minut.