Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne i smaczne mięso wieprzowe.
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2773
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1295
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 751
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 98
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2773
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1295
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 751
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 98
Składniki
Przygotowanie: Mięso opłukać, odsączyć na ręczniku papierowym i zrumienić z obu stron na oleju z dodatkiem curry. Mięso odłożyć, a na tym oleju przysmażyć posiekaną cebulę z czosnkiem. Wlać wino, bulin, włożyć mięso, doprawić do smaku i dusić powoli przez 40 minut. Na maśle zrumienić krążki ananasa. Mięso rozłożyć na talerze, obłożyć ananasem i podawać z sałatka sezonową. Powstały sos możemy wykorzystać do innych dań mięsnych.