Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
:-) ................hmmm rewaluacyjne zakończenie dnia we dwoje...............
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 788
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 921
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 132
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2818
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 788
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 921
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 132
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2818
Składniki
-makaron ugotować na na pół twardo,brukselkę ugotować i pokroić na połówki,frankfurterki pokroić w plasterki i podsmażyć na oleju z cebulą pokrojona w kostkę -przygotować 0.5 litra zimnej wody ,następnie wymieszać ja z mąką kukurydziana i zagotować z dodatkiem kostki mięsnej ,często mieszając,później dodać koncentrat pomidorowy i oregano,pieprz -do wysmarowanego masłem naczynia żaroodpornego wsypujemy makaron wymieszany z brukselka i frankfurterkami i startym żółtym serem,następnie zalewamy to gorącym sosem pomidorowym -zapiekamy ok 30 minut w tem. 200st (polecam w czasie zapiekania raz przemieszać całość) Smacznego!!!!