Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj polecam pierś z kurczaka w chrupiącej panierce z aromatycznym serem i brokułem w środku. Świetny pomysł, aby przemycić zdrowe warzywo :)
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5352
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 811
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5352
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 811
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Składniki
Pierś z kurczaka umyć i osuszyć. Pokroić w plastry, każdy kawałek posolić i popieprzyć, a następnie rozbić. Brokuł rozmrozić i posolić. Na każdy kawałek plastra mięsa położyć kawałek sera oraz 1 lub 2 różyczki brokułu (w zależności od wielkości), ciasno zawinąć, a następnie obtoczyć w mące, w jajku i bułce tartej. Smażyć na mocno rozgrzanym oleju, 5-7 minut z każdej strony. Smacznego :)