Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne i rozpływające się w ustach mięso.Bardzo polecam:)
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 788
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 923
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 133
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2819
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 788
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 923
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 133
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2819
Składniki
Żeberka,umyć i poporcjować.Dać do naczynia żaroodpornego zaprawić przyprawami i czosnkiem.Zostawić na 2 godz. Po tym czasie zalać piwem i wstawić do nagrzanego piekarnika do 180st. Pieć w1,5 godz.obracając je co jakiś czas. Osobno usmażyć cebulę na rumiano,pod koniec pieczenia żeberek dodać cebulę zamieszać i podpiec 10min. Podawać z pieczywem lub ziemniakami.
Smacznego życzę!