Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wersja wytrawnych babeczek idealna na przekąskę lub obiad.
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 231
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 99
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 30
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 29
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 231
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 99
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 30
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 29
Składniki
Cebulkę kroimy w kostkę i podsmażamy. Tuńczyka odsączamy z wody.
Do mąki i proszku do pieczenia dodajemy jajko, cebulkę. ser żółty pokrojony w kostkę (odrobinę zostawić po posypania góry), mieszamy do połączenia składników. Na koniec tuńczyka, dolewamy partiami wodę i mieszamy wszystko.
Formę smarujemy tłuszczem i napełniamy masą tak do 3/4 pojemności. Posypujemy serem i pieczemy ok 30 min 170 stopni.