Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wersja wytrawnych babeczek idealna na przekąskę lub obiad.
Kultowe słodkie przekąski od dawna są inspiracją do wypieków i deserów bez pi...
Odsłon: 70270
Krewetki zrobione w oliwie z czosnkiem i papryką, to super prosty i smaczny p...
Odsłon: 228
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 949
Kultowe słodkie przekąski od dawna są inspiracją do wypieków i deserów bez pi...
Odsłon: 70270
Krewetki zrobione w oliwie z czosnkiem i papryką, to super prosty i smaczny p...
Odsłon: 228
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 949
Składniki
Cebulkę kroimy w kostkę i podsmażamy. Tuńczyka odsączamy z wody.
Do mąki i proszku do pieczenia dodajemy jajko, cebulkę. ser żółty pokrojony w kostkę (odrobinę zostawić po posypania góry), mieszamy do połączenia składników. Na koniec tuńczyka, dolewamy partiami wodę i mieszamy wszystko.
Formę smarujemy tłuszczem i napełniamy masą tak do 3/4 pojemności. Posypujemy serem i pieczemy ok 30 min 170 stopni.