Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Bagietka z camembertem"
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 59
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 118
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10346
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 114
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 1013
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 59
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 118
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10346
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 114
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 1013
Składniki
Jajka, szynkę i camembert pokrój na nieduże kawałki. Ogórki pokrój w małą kostkę. wymieszaj z majonezem i szczypiorkiem, przypraw do smaku solą i pieprzem.
Bagietkę przekrój wzdłuż na pół, wydrąż miąższ, nie naruszając skórki. Napełnij przygotowaną pastą, złóż, ciasno owiń folią spożywczą. Włóż na 1-2 godziny do lodówki. Zimną bagietkę pokrój ostrym nożem na grube plastry.
Czas przygotowania: 60 min, ilość porcji 2, cena za porcję 3,70 złŹródło: Chwila dla Ciebie