Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Bagietka z camembertem"
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5621
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27311
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 64
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5621
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27311
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 64
Składniki
Jajka, szynkę i camembert pokrój na nieduże kawałki. Ogórki pokrój w małą kostkę. wymieszaj z majonezem i szczypiorkiem, przypraw do smaku solą i pieprzem.
Bagietkę przekrój wzdłuż na pół, wydrąż miąższ, nie naruszając skórki. Napełnij przygotowaną pastą, złóż, ciasno owiń folią spożywczą. Włóż na 1-2 godziny do lodówki. Zimną bagietkę pokrój ostrym nożem na grube plastry.
Czas przygotowania: 60 min, ilość porcji 2, cena za porcję 3,70 złŹródło: Chwila dla Ciebie