Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ani trochę nie przypomina bigosu, który wszyscy dobrze znamy ale jest tak samo pyszne:)
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 53
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 301
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 53
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 301
Składniki
Pokroić mięsko w kostkę, podsmażyć prawie do miękkości, posolić i popieprzyć. Pieczarki pokroić w paski tak samo cebule, paprykę i ogórki, wszystko podsmażyć na oleju następnie połączyć z mięsem. Na koniec dodać przecier, keczup i musztardę, przyprawić do smaku.