Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i kaloryczny bigos na obiad.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7639
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2777
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7639
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2777
Składniki
Wykonanie: Fasolkę ugotować na półmiękko i odstawić. Paprykę oczyścić, pokroić w paski i udusić na dwóch łyżkach tłuszczu. Cebulę pokroić wrzucić na patelnię, oprószyć mąką i przysmażyć na pozostałym tłuszczu razem z pokrojoną białą kiełbasą i ketchupem. Następnie połączyć z papryką, fasolką i przyprawić do smaku. Dusić na bardzo małym ogniu przez 15 minut. Po czym zaciągnąć śmietaną lecz nie zagotować. Podawać na ciepło.