Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Bigos z młodej kapusty"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12683
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1436
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13820
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5789
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12683
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1436
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13820
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5789
Składniki
Fasolę namocz i ugotuj z listkiem laurowym. Kapustę poszatkuj, zalej wodą i gotuj z listkiem laurowym i zielem angielskim. Dodaj pokrojoną, podsmażoną kiełbasę i gotuj do miękkości. Wymieszaj z fasolą, dodaj koncentrat i duś chwilę razem. Przypraw majerankiem, solą oraz pieprzem.
Porcje 10 90 min Cena 1,20 zł Kalorie 360 kcalŹródło: Takie jest życie