Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Bigos z młodej kapusty"
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 71
Karkówka z ziemniakami to takie danie dwa w jednym. Po jego podaniu nie trzeb...
Odsłon: 998
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 349
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 71
Karkówka z ziemniakami to takie danie dwa w jednym. Po jego podaniu nie trzeb...
Odsłon: 998
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 349
Składniki
Fasolę namocz i ugotuj z listkiem laurowym. Kapustę poszatkuj, zalej wodą i gotuj z listkiem laurowym i zielem angielskim. Dodaj pokrojoną, podsmażoną kiełbasę i gotuj do miękkości. Wymieszaj z fasolą, dodaj koncentrat i duś chwilę razem. Przypraw majerankiem, solą oraz pieprzem.
Porcje 10 90 min Cena 1,20 zł Kalorie 360 kcalŹródło: Takie jest życie