Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Boczek w kapuście"
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5350
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 809
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5350
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 809
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Składniki
Mięso umyć, pokroić w kostkę. Cebulę obrać, posiekać. Rozgrzać dwie łyżki oleju w rondlu, zeszklić cebulę, dodać mięso, podlać szklanką wrzątku, dusić pod przykryciem ok. 30 minut.
Kapustę umyć, osuszyć, poszatkować, jabłko obrać, pokroić w ósemki. Dodać razem do rondla, nakryć, dusić do miękkości, dodać pomidory z puszki, doprawić jeszcze do smaku. Posypać listkami ziół.
ok. 75 minutŹródło: Twoje Imperium