Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis z programu "Jesteś tym co jesz", w oryginalnej wersji są to burgery z ciecierzycy.
Uwielbiam młodą kapustkę pod każdą postacią, jest wdzięcznym produktem do wsz...
Odsłon: 3300
Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...
Odsłon: 104
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 263
Uwielbiam młodą kapustkę pod każdą postacią, jest wdzięcznym produktem do wsz...
Odsłon: 3300
Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...
Odsłon: 104
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 263
Składniki
Soję zamoczyć na noc, następnie gotować ok.60 min, żeby szybciej zmiękła można dorzucić do gotowania trochę vegety albo sody.
marchew zetrzeć na tarce, cebulę pokroić na małe części, czosnek rozgnieść. Wszystkie składniki zmiksować w blenderze, kiedy wszystko ma konsystencję papki zwilżyć dłonie i formować kotlety (trochę spłaszczyć) Nagrzać piekarnik, piec 15-20 minut w temp.220 stopni C