Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3784
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 625
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3816
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 387
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 719
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3784
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 625
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3816
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 387
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 719
Składniki
Cebulę i czosnek pokroić w kostkę. Podsmażyć na oliwie z oliwek cebulę ,a jak się zeszkli dodać czosnek. Poddusić. Dodać mięso i podsmażyć. Dodać pomidory ,trochę mozzarelli ,smażyć do odparowania nadmiaru płynu. Doprawić solą i pieprzem. Przestudzić. Cannelloni napełnić farszem ,naczynie żaroodporne natłuścić oliwą z oliwek ,wyłożyć napełnione rurki ,zalać sosem pomidorowym. Ułożyć plastry mozzarelli. Piec ok. 40 min w temp 200 stopni. Posypać wiórkami mozzarelli