Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3200
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 178
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 65
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 89
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 76
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3200
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 178
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 65
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 89
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 76
Składniki
Cebulę i czosnek pokroić w kostkę. Podsmażyć na oliwie z oliwek cebulę ,a jak się zeszkli dodać czosnek. Poddusić. Dodać mięso i podsmażyć. Dodać pomidory ,trochę mozzarelli ,smażyć do odparowania nadmiaru płynu. Doprawić solą i pieprzem. Przestudzić. Cannelloni napełnić farszem ,naczynie żaroodporne natłuścić oliwą z oliwek ,wyłożyć napełnione rurki ,zalać sosem pomidorowym. Ułożyć plastry mozzarelli. Piec ok. 40 min w temp 200 stopni. Posypać wiórkami mozzarelli