Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2122
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421385
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2059
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2122
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421385
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2059
Składniki
Cebulę i czosnek pokroić w kostkę. Podsmażyć na oliwie z oliwek cebulę ,a jak się zeszkli dodać czosnek. Poddusić. Dodać mięso i podsmażyć. Dodać pomidory ,trochę mozzarelli ,smażyć do odparowania nadmiaru płynu. Doprawić solą i pieprzem. Przestudzić. Cannelloni napełnić farszem ,naczynie żaroodporne natłuścić oliwą z oliwek ,wyłożyć napełnione rurki ,zalać sosem pomidorowym. Ułożyć plastry mozzarelli. Piec ok. 40 min w temp 200 stopni. Posypać wiórkami mozzarelli